Muradiye İlkokulu

Vizyon: Köklü ve birikimli geçmişiyle, geleceğine yön veren; öğretmen, öğrenci ve velilerinin parçası olmaktan gurur duydukları bir eğitim ve kültür yuvası olmak.

Misyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Başarılar:

Saatler: 08.40-14.40
Isınma: KALORİFER SİSTEMİ (KATI YAKIT)
Sportif Etkinlikler: BADMİNTON
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://muradiye.meb.k12.tr

Adres - MURADİYE BELDESİ YEŞİLDERE MAH. FATİH CAD. OKUL SİTESİ NO 3 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / RİZE

Yerleşim Yeri - Bkz.Muradiye Beldesi

Ulaşım Şehir merkezinden 10 dk aralıklarla kalkan servisler vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine Salarha Tünelinden 13 km, Taşlıdere´den 20 km uzaklıktadır.